Lyssna på Min gyllene dansbandsdröm

Nu finns Kepz nya singel Min gyllene dansbandsdröm att lyssna på via Kepz myspacesida: myspace.com/omog

Dansbandsdröm i radion

Nu har Kepz senaste singel Min gyllene dansbandsdröm haft premiär i radion. Det skedde tisdag morgon 25 maj mellan 8.30-9.00 på Radio Jämtland.

liten kepz

När journalisten Thomas Deutgen väljer ut årets dansbandstexter i tidningen Får jag lov blev glesbygdshyllningen Man måste förtjäna att bo kvar "Årets djupaste". Det är bara att tacka för uppmärksamheten och konstatera att tidningens felaktiga citat ur texten dock gör  att den för många måste framstå som en kandidat till "Årets obegripligaste". Den fullständiga versionen kan man höra på radio Jämtlands P4-topp, där låten ligger fyra. Videon till låten visades nyligen under världscupen i Skidskytte i Östersund. Alla som älskar omoget ringer 099-50134 och röstar. Antingen är du med oss eller mot oss, för att citera en gammal messmörsreklam.

Film med Farväl till ingen

Det finns en liten film med Mattias Warg som spelar in sin egen låt Farväl till ingen i köket hos Björn Höglund. Titta på den här.

Video till Jag blev full

Nu finns en video till låten Jag blev full från Kepz skiva Omog1. Videon är producerad av Kepz och Manic Motion. Du hittar videon här.